Het beste bekeken bij een scherm resolutie van 1024-768!!


wat is verandert en wanneer ? Klik hier voor update informatie!!


Wij gebruiken veel Java script!

blokkering opheffen, anders krijgt u geen subnavigatie!Na opheffen van blokkering, nog een keer op menu knop aan linkerzijde drukken om TOP navigatie zichtbaar te krijgen!!!!

welkom op de website van Stichting"de Olde techniek"


Ik host nu de website op mijn eigen server! Pas dus uw link naar de site aan!


WWW.HENKDEGANS.NL

Stichting"de Olde techniek"was een samenwerkingsverband tussen twee hobbyisten die plezier beleefden aan het restaureren van oldtimers. Het begin van dit samenwerkingsverband was ontstaan in 1990 toen Henk in zijn hoedanigheid van servicemonteur van STILL vorkheftrucks, in kontakt kwam met Ab die in verband met zijn toenmalige functie als beheerder wagenpark van een groot bedrijf, het beheer voerde over de daar aanwezige heftrucks. Al gauw bleek dat beiden dezelfde passie hadden, Henk in het restaureren van tractoren en Ab in oude auto's. Daar Ap op dat moment bezig was met de restauratie van een Mercedes 170V en Henk met een Kramer KB 180, en Henk iets miste wat Ap op dat moment genoeg had(toen ik erbij kwam was dat over!)namelijk "ruimte" werd al snel tot samenwerking besloten. Dit resulteerde in een samenwerkingsverband, waarin we enkele avonden in de week samen sleutelden aan onze oldtimers. Als we dan s'avonds naar de "schuur" gingen, zeiden we altijd: we gaan naar de Stichting. Dit verklaart de titel van onze website, die dus niet een "werkelijke" stichting, maar een kreet uit ons eigen woordenboek is!

Zo was het dus, want sedert het voorjaar 2005 is dit niet meer zo! Mijn vriend Ap had al een tijdje wat gezondheids problemen, en hoorde vervolgens dat hij een ernstige ziekte heeft. Daar wij een enorme hoeveelheid goederen verzameld hadden in de schuur, wou hij dat niet als nalatenschap overhouden voor zijn vrouw. Dus besloot hij op korte termijn de schuur inclusief inhoud te verkopen. Zijn ziekte is door medicijn gebruik inmiddels redelijk onder controle, maar onze sleutel avonden zijn definitief voorbij. Eigenlijk is de "Stichting" hiermee ter ziele, maar de website blijft toch onder die naam bestaan. Op deze site vind u ook een deel over de tractoren van Helmert en Dirk, mijn twee andere oldtimer vrienden.

IN MEMORIAM!

Tot onze grote droefheid is 25 december 2008,na een langdurig ernstige ziekte uit ons midden weggenomen onze vriend Ap van den Akker op de leeftijd van 61 jaar. Ap was een gedreven man, ook in zijn hobby, het restaureren van eigenlijk alles wat oud was! Zijn grote liefde hierin waren echter oldtimer auto's Wij zullen Ap missen als vriend en mede hobbyist. Wij wensen zijn vrouw en kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe, dit overlijden een plaats te geven. Zo lang zijn familie het goed vind zal Ap zijn gedeelte op de website als eerbetoon blijven bestaan, voor een bijzondere vriend!


Rest mij u veel plezier te wensen met het kijken naar deze website, en laat u het mij rustig weten als u vragen en/of op en aanmerkingen hebt.

Uw webmaster Henk de Gans